Beagle Marconi BV is ontstaan uit een samenwerking tussen Beagle Building BV en bouwbedrijf JP van Eesteren TBI, Gouda. JP van Eesteren was eerder ontwikkel en bouwpartner voor Beagle Darwin en Beagle Zernike beide in Leiden Bio Science Park. Deze vruchtbare samenwerking wordt nu in Beagle Marconi BV gecontunueerd voor de ontwikkeling en realisatie van Beagle Marconi Rotterdam.

Ir. Ruud van Spronsen, Partner Beagle Building BV LinkedIn

Ruud van Spronsen is geboren te Voorburg en groeide op in ‘s-Gravenhage. Studeerde 1977 af als Ir. Civiele Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft.

Gestart werd met PCS Design & Construction. Ontwerpen, bouwen, werken volgens GMP. Realisatie van cleanrooms, laboratoria en life science centers.Turn-key oplevering als huur of koop. Onder PCS Design & Construction werd in 2000 het Beagle concept ontwikkeld en VOF The Beagle opgericht. Een Turn-Key multi-tenant laboratorium / kantoor gebouwen voor (Bio)Technologische bedrijven. In 2006 werd Beagle Darwin opgeleverd, in 2016 werd Beagle Zernike opgeleverd.

 

Marc Schellekens Ing. Partner Beagle Building BV LinkedIn

Marc Michel Schellekens is geboren te ‘s-Gravenhage. Groeide op in Voorburg. Bezocht het Maartens College en Huygens Lyceum waarna een hij een Hogere Laboratorium Onderwijs opleiding in Delft afrondde.

In 1981 trad hij in dient bij TNO, Medisch Biologisch Laboratorium, Rijswijk. Na een loopbaan van bijna 20 jaar in diverse instituten, diverse business units, diverse functie, uiteindelijk als Manager Preclinical Science nam hij in 2000 ontslag om te gaan ondernemen.

In 2012 werd LabHotel opgericht in het oude kantoorgebouw van Havenbedrijf Rotterdam bekend als Europoint 4, Marconistraat. Nu bekend als Rotterdam Science Tower.

Ir. Michael Venderbos, Directeur klant en markt, JP van Eesteren | TBI LinkedIn

Sinds 2015 werkzaam bij JP van Eesteren TBI. Eerst als projectleider sinds 2020 Directie lid. Daarvoor ruim 13 jaar werkzaam voor BAM Bouw en Techniek.

 

 

 

 

 

 

Ir. Joost van Pelt, Hoofd Projectontwikkeling bij J.P. van Eesteren |TBI LinkedIn

Sinds 2005 in dienst bij JP van Eesteren eerst als planontwikkelaar sinds 2020 Hoofd Projectontwikkeling. Daarvoor

 

 

 

 

 

 

Msc. Billy Chan, Ontwikkelaar bij JP van Eesteren | TBI LinkedIn

Sinds 2021 in dienst bij JP van Eesteren als ontwikkelaar. Eerder werkte Billy eerder achtereenvolgens bij de gemeente Westland, de Heston Finance group en Syntrus Achmea Real Estate and Finance en was onder meer betrokken bij herstructurering van non-performing loans. Bij Fakton Consultancy werkt hij aan het structureren van financiële businesscases en het uitvoeren van waarderingen van complexe vastgoed- en gebiedsontwikkelingsopgaven.

 

 

 

 

 

Tijdens vastgoedbeurs Provada, 6 juni 2018, tekende het team Beagle Marconi en Havenbedrijf Rotterdam een overeenkomst voor de ontwikkeling van 3 Beagle flexibele laboratorium / kantoor gebouwen op een kavel gelegen aan de Marconistraat, Rotterdam Makers District in het Merwe Vierhavens gebied.

vlnr: Ruud van Spronsen, Marc Schellekens, Coen Vlagsma Havenbedrijf Rotterdam