Ontwerp entree begane grond:

Bouwdeel A:   900 m2 v.v.o.

Bouwdeel B: 1.160 m2 v.v.o.

De entree van Beagle Marconi is gelegen aan de Marconistraat. Via een dubbele tourniquet komt u in de centrale dubbel hoge hal. Via deze centrale hal kunnen de twee bouwdelen bereikt worden via trappenhuizen en liften naar de hoger gelegen bouwdelen. In deze centrale hal is voldoende ruimte voor een of twee recepties en ontvangst. Het is mogelijk door een optionele wand de bouwdelen te scheiden.

Aan de “achterzijde” van het gebouw is ruimte voor expeditie gecreëerd met beperkte opslag magazijn capaciteit. Het terrein biedt voldoende gelegenheid voor logistieke bewegingen. Tevens is hier mogelijkheid voor buiten opslag van gassen en chemicaliën op eigen afgesloten terrein. Via het achterterrein is de entree van de ruime fietsenstalling met oplaadpunten, kleed en douche ruimten. er zijn 6 parkeerplaatsen voor bezoekers. Overig parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage. Aan de zijkant van het gebouw is er ruimte voor laden en lossen van trailers gecreëerd.

Beagle Marconi is ontworpen als casco+ gebouw. Casco+ wil zeggen dat dit gebouw een standaard etagehoogte heeft van 4 meter per etage . Door deze etagehoogte is het mogelijk op elke gewenste plek in het gebouw laboratoria te situeren met de vereiste ventilatie. Casco+ is inclusief ventilatie installatie, die gesitueerd in de technische ruimte op het dak. Tevens is casco+ inclusief: trappenhuizen, personen- en goederenliften, toiletten plafonds met led verlichting. Tijdens de ontwikkelfase en bouw worden de huurders wensen, zoals verdeling lab/kantoor,  lab specificaties  (ML1, ML2, ML3) tussenwanden, vloerbedekking ingevuld zodat bij oplevering van casco+ ook de huurders wensen  gereed zijn voor gebruik.

Beagle Park Marconi wordt gebouwd volgens hoge duurzaamheid normen BREAM Excellent met gebruikmaking van o.a. zonnepanelen, aansluiting op het restwarmte net, zonder aansluiting op het  aardgasnet, met een streven naar “nul op de meter”